UPPSALA

2012-10-11
22:32:44

Det händer alltid mycket i RKUF Uppsala!
Det är tre veckor sedan jag senast skrev ett inlägg och som vanligt händer det saker hela tiden i RKUF Uppsala!

Verksamheterna har fått massa nya frivilliga och det rullar på väldigt bra. Det har varit Regionsträff där representanter från alla ungdomsstyrelser i hela regionen träffas och diskuterar det ena och det andra och det har även varit Engagemangsmässa där både vi och SRK deltog.

Vänner Emellan Fadderdelen har t.ex. haft en intern utbildning samt varit ute på skolor och boende för ensamkommande flyktingbarn och informerat om att de finns och vad de gör.

Rättvis Handel har mycket på gång eftersom det just nu är FairTrade Week. Imorgon står det på Ica Torgkassen och informerar om FairTrade och bjuder på choklad och på torsdag är det stora fikadagen, då kommer de mellan 16 och 18 att stå på torget och bjuda alla förbipasserande på fika. Missa inte det!

Vi har också fått en ny PR- grupp som vi håller på att utbilda. De kommer hjälpa förbundet med allt möjligt och alla intresserade är välkomna!

Igår hade vi i styrelsen möte. Vi planerade främst inför de utbildningar vi ska ha nästa vecka. Idéutbildningen, en slags introduktion till Röda Korset, som är på onsdagen samt Verksamhetsledarutbildningen som är på söndagen och är till för att vidareutbilda våra duktiga verksamhetsledare.
Vi har också så börjat planera lite inför julen då det händer både det ena och det andra ;)

Varma hösthälsningar /Kommunikatören

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: