UPPSALA

2014-12-11
20:57:48

Ändring i kalendariet
En liten notering till alla inom RKUF Uppsala är att den terminsavslutning som var planerad att äga rum tisdag 16 december är inställd. Istället kommer en aktivitet att anordnas i början av vårterminen då möjlighet finns att umgås över verksamhetsgränserna. Ett preliminärt datum är 21 januari. Mer information kommer att komma när januari gjort sitt intåg så se till att hålla ett vaksamt öga här på bloggen och på RKUF Uppsalas Facebook-sida när det närmar sig. 
 
Kärlek och respekt 
 
Hälsningar 
Kommunikatören

2014-12-05
19:02:02

Sök till styrelsen för 2015
Året närmar sig sitt slut med jul och nyår som en trevlig avrundning. Föreningsåret sträcker sig dock lite längre, tills föreningsårsmötet (FÅM) 22 februari 2015. Då är det bland annat dags att tillsätta en ny peppad styrelse som kan utveckla och driva föreningen framåt. Valberedningen tar nu emot ansökningar. Se affischen de tagit fram nedan, kanske har Du redan sett den på stan. 
 
Att vara en del av styrelsen i en så fantastisk förening som RKUF Uppsala är ett sant nöje. Det är både roligt och otroligt lärorikt så passa på att nominera personer Du tycker hade passat bra för en styreseroll eller skicka själv in en ansökan! 
 
Hälsningar 
Kommunikatören