UPPSALA

2014-11-15
11:19:00

RKUF Temakväll: Filmvisning med diskussion och chokladprovning
Löven har fallit till marken och ute är det mörkt och grått. Höstrusket är minst sagt här så vad passar då bättre än att fylla kalendern med roliga och inspirerande aktiviteter? Ett förslag, som dessutom innefattar choklad, är Rättvis Handels kommande filmkväll 25 november kl. 18.00-20.30 i Röda Korsets lokaler på Trädgårdsgatan 16 C. Läs inbjudan nedan:  
 
"Hej och välkomna till temakväll för alla frivilliga i RKUF Uppsala! Rättvis Handel-gruppen bjuder in till visning av filmen Shady Chocolate med efterföljande diskussion och chokladprovning. Filmen är en uppföljare till The Dark Side of Chocolate från 2010 och handlar om barnarbete på kakaoplantager i Elfenbenskusten. Filmen ger en inblick i arbetsvillkoren i chokladindustrin och visar varför det är viktigt med Fairtrade-märkt choklad. 

Efter filmen provar vi utbudet av Fairtrade-märkt choklad, dricker kaffe/té och diskuterar filmen. Tillsammans kan vi sedan sprida vidare budskapet för att göra chokladfrossandet i december till något positivt! För att vi ska ha lite koll på hur mycket choklad vi behöver köpa in är det bra om ni anmäler att ni kommer. 

Lokalen vi kommer hålla till i är anpassad för rullstol. Toaletter och kök (med micro) finns i anslutning till lokalen. Om du har ett behov av att gå undan finns utrymmen som ligger avsides att tillgå under kvällens gång.
 
Hoppas så många som möjligt kan komma!

Rättvisa novemberkramar / Rättvis Handel".
 
Visst låter det som en mycket trevlig kväll som kan lysa upp i höstmörkret?! Anmäl Dig till eventet här: https://www.facebook.com/events/496061710533780/?ref_dashboard_filter=upcoming och läs mer om filmen här: http://www.shady-chocolate.com/da

Trevlig helg!
 
Hälsningar 
Kommunikatören
 
Ta chansen att lära Dig mer om chokladindustrin och njut av provsmakning av rättvis choklad - god på så många sätt!
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: