UPPSALA

2011-09-12
19:09:41

Höstens styrelsemöten!
Många av våra medlemmar kanske inte känner till att ni alla är mer än välkomna att besöka våra styrelsemöten?Kanske har du något som du vill diskutera med styrelsen eller om du bara vill veta hur ett möte går till tveka då inte att komma på ett möte. Alla våra möten hålls på i Röda Korsets Infocenter på Trägårdsgatan 16 C i Uppsala.
3:e oktober klockan 18.30

24:e oktober klockan 18.30

14:e november klockan 18.30

5:e december klockan 18.30

Varmt välkomna!

2011-09-12
19:02:30

Hej styrelsen!
Näst ut i vår presentation av styrelsen är vår kassör, Joakim Skoog:

Jag heter Joakim Skoog och är 25 år gammal och jag är den ende i styrelsen som ursprungligen kommer härifrån Uppsala. Jag är RKUF Uppsalas kassör. Det har jag varit sedan maj i år då jag blev tillförordnad. Jag är liksom övriga i styrelsen student och har nyligen avslutat min kandidatutbildning Politices Kandidat och påbörjat masterstudier i nationalekonomi och statistik.
Den inledande tiden i styrelsen har för mig inneburit att sätta mig in i rutinerna för betalningar och att föra bok över föreningens pengar. Jag har även fått vara med på RKUF:s riksårsmöte i Norrköping vilket var roligt, dels för att det blev en snabb inkastning i hur förbundet ser ut över landet men det fick även fylla funktionen av en styrelsekickoff vilket var mycket uppskattat från min sida.
Mig hör du av dig till om du tycker att du borde fått betalt för dina utlägg men inte fått det, eller om du har en fråga om något av det ekonomiska i smått eller stort. Det enklaste sättet att få tag på mig är att ringa 0702862690 och fråga efter Jocke.
Utöver pengar är jag även ansvarig för styrelsens julfika!

2011-09-12
15:35:47

Infomöte!
Är du nyfiken på vilka verksamheter RKUF Uppsala kan erbjuda dig? Onsdagen den 14:e september klockan 19.00 på Träffpunkten (Trägårdsgatan 16) är det dags för infomöte där du får träffa styrelsen och verksamhetsledare. Du kommer att få information om vår lokalförening och våra verksamheter och du kommer även att ha möjlighet att ställa frågor! Vi ses där!

2011-09-11
18:40:34

Hej styrelsen!
Vi fortsätter med vår presentation av styrelsen med vår kommunikatör Joanna Morell:

Mitt namn är Joanna Morell och jag är 22 år och kommer ursprungligen från Ludvika, Dalarna men jag har bott i Uppsala i snart tre år. Jag studerar för tillfället Företagsekonomi B men planerar att ta min kandidatexamen i Media och kommunikationsvetenskap i januari.
Jag har suttit i RKUF Uppsalas styrelse i lite över ett år nu och tycker det är ett otroligt roligt uppdrag. En del av mitt uppdrag är att försöka förmedla till andra hur bra vår lokalförening är, och som ni förstår är det inte svårt när alla ni som är en del av RKUF Uppsala gör ett fantastiskt jobb! I övrigt är det jag som ansvarar för blogg, hemsida, facebooksida och nyhetsbrevet. Jag är även styrelsens kontaktperson för RKUF Uppsalas PR-grupp. Om ni har några som helst frågor eller om ni skulle vilja ha hjälp med att exempelvis lägga upp ett blogginlägg eller information på hemsidan eller facebooksidan, tveka då inte att kontakta mig! Ni kan lättast nå mig på min e-mail [email protected]!

 

 


2011-09-11
18:38:40

Hej styrelsen!
Näst på tur i vår presentation av styrelsen är Linn Erkki:

Det är då jag som är Linn Erkki och jag sitter i styrelsen sen februari 2011 som verksamhetsansvarig för Kompisgruppen, Jourhavande kompis och Vänner emellan. Min roll är att fungera som ett stöd för verksamhetsledarna i dessa grupper, och vara en länk mellan styrelsen och verksamheten. Det kan handla om ekonomiska frågor, önskemål om utbildningar eller liknande som verksamheterna har.
Jag har varit aktiv inom Vänner emellan sen 2009 och kommer fortsätta vara det inom storträffen. Min ambition är att fortsätta vara aktiv som frivillig inom RKUF Uppsala även när min tid i styrelsen är över. Jag är 24 år, från Umeå och är just nu inne på min andra termin på sjusköterskeprogrammet och har tidigare läst statskunskap. Vid funderingar mejla mig på [email protected]!

2011-09-11
18:36:08

Hej styrelsen!
Här kommer ett par inlägg om RKUF Uppsalas styrelse! På så sätt hoppas vi att ni ska känna till lite mer om styrelsen och veta vem ni ska vända er till om ni har några frågor! Först ut är Sofia Gullberg:

Jag heter Sofia Gullberg och är 24 år och studerar första året på Masterprogrammet i Mångfaldsstudier på Uppsala Universitet. Jag har tidigare varit medlem i Informationsgruppen i stora Röda Korset och den gruppen har jag varit ute på externa uppdrag och träffat många uppsalabor som gett mig deras synpunkter på vårt arbete i Uppsala. Genom denna verksamhet har jag insett att Röda Korset är en stor och viktig samhällskraft och att lite arbete utfört av många kan göra skillnad!
Som styrelseledamot tar jag kontakt med nya medlemmar och frivilliga för att guida dem och få dem att känna sig mer välkomna i vår lokalförening. Eventuellt kommer jag att ta över nyhetsbrevet lite längre fram i höst! Jag ställer självklart också upp och stöttar mina styrelsekompisar och avlastar dom vid behov!
/Sofia