UPPSALA

2012-09-22
16:14:40

Terminens första styrelsemöte
I torsdags gick terminens första styrelsemöte av stappeln. Vi diskuterade vad som hänt under sommaren (RÅM, sommarskolan m.m.) och måndagens lyckade infomöte. Sedan började vi planera höstens aktiviteter:
Idéutbildningen den 17 oktober som är en introkurs till vad Röda Korset gör och står för.
Verksamhetsledarutbildningen den 21 oktober där alla verksamhetsledare får en chans att utbyta erfarenheter och lära sig mer om allt möjligt som en VL bör kunna.
MOVE som är en inspirerande utbildningshelg som i år hålls här i Uppsala där man träffar RKUF:are från hela Sverige. (Skynda er och anmäla er om ni är intresserade!)
Eftersom två av våra styrelsemedlemmar studerar utomlands den här terminen välkomnade vi också två nya medlemmar till styrelsen, Linnea och Sanja. Linnea kommer ha hand om medlemskontakter och Sanja är ny kontaktperson för Jourhavande kompis. Vi hoppas att ni kommer trivas bra i styrelsen!
/Kommunikatören

2012-09-19
17:42:00

Infomötet 17/9
En ny, spännande termin har börjat för RKUF Uppsala och vi kickade som vanligt igång med vårt infomöte, där nya medlemmar och andra intresserade fick veta mer om föreningen och de olika verksamheterna. Det blev väldigt lyckat om jag får säga det själv och vi i styrelsen vill önska alla nya medlemmar och aktiva välkomna till föreningen! Mvh Kommunikatören

2012-09-01
14:11:29

Missa inte vårt infomöte!
Den 17:e september har vi ett infomöte i vår lokal på trädgårdsgatan 16 (mitt emot ÖG). Detta är ett perfekt tillfälle att få veta mer om de olika verksamheterna och att hitta den verksamhet som skulle passa just dig! Och det bjuds självklart på bullar!