UPPSALA

2012-01-31
21:40:31

Värvningsdags!
Nu är det dags att värva nya medlemmar till våra verksamheter, och det bästa sättet att göra det är genom att ni hjälper till att värva era vänner! Allt ni behöver göra är att prata med era vänner och berätta om vad vi gör och om hur kul det är att faktiskt vara med och göra skillnad! För mer information kan ni bjuda in era vänner till ett informationsmöte den 15:e februari klockan 19.00 på Träffpunkten! Om din vän dessutom uppger att det var du som värvade denne så kommer du få en tygpåse som särskilt tack för din insats!

2012-01-31
21:34:52

Dags för föreningsårsmöte!
Hej på er alla RKUF:are!
Ni är hjärtligt välkomna att delta vid Röda Korsets Ungdomsförbunds Uppsalaförenings årsmöte som hålls söndagen den 26 februari. Under årsmötet kommer bland annat en ny styrelse utses, verksamhetsberättelse och bokslut för år 2011 att läsas upp och fika att serveras. Är du intresserad av att sitta i nästa års styrelse, valberedning, vill åka på vårt riksårsmöte i Göteborg eller bara veta mer? Skicka ett mail till [email protected] eller titta in på vår hemsida www.rkuf.se/uppsala

Två veckor innan mötet finns handlingarna på vårt kontor på Trädgårdsgatan 16 och på vår hemsida. 

Kom och hjälp oss att föra föreningen vidare!

Tid: 17:00 den 26 februari 2012
Plats: Träffpunkten, Trädgårdsgatan 16C i Uppsala

Är du ännu inte aktiv i RKUF Uppsala? Då har du chansen den 15 februari! Då bjuder vi in alla nyfikna till ett informationsmöte där du får höra om alla våra verksamheter, träffa våra engagerade och fika tillsammans! Klockan 19.00 den 15 februari på Träffpunkten på Trädgårdsgatan.

Väl mött!
Styrelsen, RKUF Uppsala

2012-01-17
08:22:30

På gång i vår
På senaste styrelsemötet diskuterades mycket inför föreningsårsmötet, vi hade också besök av Olle från valberedningen som berättade hur de ligger till. Om ni är intresserade av att söka styrelsen, mejla [email protected] så snart som möjligt!

Årets föreningsårsmöte är söndag den 26/2 kl 17.00
på Träffpunkten som ligger i Röda Korsets lokaler på Trädgårdsgatan 16 (mittemot ÖG:s nation). Kom och rösta in en ny styrelse, kandidera själv eller ta del av vad vi har gjort under året och hur föreningen ligger till ekonomiskt! RKUF:s nationella ordförande Martina Anlér kommer också att vara med under kvällen.

Datum för vårens infomöte spikades till onsdag den 15/2 klockan 19.00 på Träffpunkten. Då slår vi upp dörrarna till vår förening så kan nyfikna utifrån komma och se vad vi gör och träffa representanter från varje verksamhet.

Väl mött!
/Styrelsen