UPPSALA

2013-01-15
19:06:00

PR-gruppen på Katedralskolan
Vid lunchtid på tisdagen satt PR-gruppen i glasentrén på Katedralskolan för att informera och locka folk till infomötet den 6 februari!
 

2013-01-03
17:38:00

RKUF Uppsala söker nya styrelsemedlemmar!

 

Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala söker dig som ser att ett viktigt steg för att bidra till ett bättre samhälle är att aktivt ta del i det som ledamot i en styrelse! Ta chansen och utveckla dig själv och få erfarenheter för framtida arbeten!

 

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper om och från styrelse- och opinionsarbete. Erfarenhet från verksamhet inom Röda Korset är även det meriterande, men absolut inget måste. Du får dock ej vara över 30 år. Vi söker dig med ett stort intresse för samhällsfrågor och en vilja att lokalt arbeta för schysstare värld. Arbetet består i att tillsammans med övriga i styrelsen driva föreningen framåt samt att tillsammans ansvara för det löpande styrelsearbetet.

 

Räkna med att lägga ner ca 1-2 timmar i veckan samt att du skall ha tid att delta på våra styrelsemöten som är var tredje vecka. Tidsåtgången är till stor del en individuell prioriteringsfråga och det finns många möjligheter att påverka och förändra både inom organisationen och utanför. Det är flera olika poster som utlyses med olika stort ansvarsområde såsom ordförande, kassör, sekreterare och ledamot. Du får givetvis utbildning och stöd i ditt uppdrag!

 

Styrelsen för Röda Korsets ungdomsförbund i Uppsala arbetar både med att stötta våra egna verksamheter samt driva egna projekt inom t.ex. medlemsvärvning, PR och gemensamma aktiviteter med de ideella. Mer av vårt arbete och de olika posterna kan du läsa om på vår blogg, www.rkufuppsala.blogg.se

 

Skriv en kort presentation om dig själv: Namn, ålder, sysselsättning, tidigare erfarenhet av Röda Korsets Ungdomsförbund eller annat frivilligarbete och vad du tror dig kunna tillföra till styrelsen. Skicka in senast den 1 februari till [email protected]  

 

Vi ser fram emot din ansökan!


Med vänliga hälsningar valberedningen