UPPSALA

2012-12-16
20:44:00

förSköna på Schysst Jul
 
 
Här är några bilder från Schysst Jul-marknaden som vi var med igår. Det var väldigt kul att få stå där och vi hoppas om att få vara med nästa år igen! Vi kommer att donera det som vi samla ihop på marknaden och de plaggen som blev kvar till Kupan. Våra förskönare har vart väldigt hjälpsamma, och vi verksamhetsledare tackar mycket för denna termin och hoppas att vi ses nästa år för att skapa och vara kreativa.

God Jul,
önskar förSköna
 

2012-12-09
20:51:00

Julavslutning!
Årets julavslutning blev väldigt mysig! Vi käkade gröt och drack glögg, dekorerade pepparkakor och hade en rimtävling med fina priser. Det var väldigt fin julstämning och en bra avslutning på en bra termin med RKUF!
 

2012-12-05
13:04:51

Styrelsemöte och planering inför julen!
I går kväll trotsade vi det eviga snöfallet och samlades för det sista styrelsemötet innan julen. Det var lite extra speciellt eftersom vi kunde välkomna hem Sofia, som varit i New York i tre månader och Sara från valberedningen var på besök eftersom det snart är dags att söka in till den nya styrelsen som väljs på föreningsårsmötet den 24 februari.

Det är mycket som har hänt sedan det senaste mötet. Vi har haft fika kombinerat med utbildning för våra verksamhetsledare, vi stod på samhällsvetarnas mässa MÄSSAM och fick inte flera intresserade bl.a. till PR- gruppen och vi har haft asylföreläsningen som blev så lyckad!

Mycket av mötet gick till att planera inför julavslutningen imorgonkväll, som absolut inte bör missas! Vi har mycket skoj inplanerat. Alla medlemmar välkomna! (17:00 Trädgårdsgatan 16)

Något annat jag starkt kan rekommendera är Schysst Jul. En marknad som Rättvis Handel- gruppen i RKUF håller tillsammans med bl.a. Missionskyrkan. Det är en rättvis marknad som är ett alternativ till den vanliga julhandeln, där man kan köpa massa fina julklappar. (15/12 Missionskyrkan 11:00-17:00)


Vintriga hälsningar och ett lite tidigt God Jul!

önskar Kommunikatören och resten av Styrelsen