UPPSALA

2013-09-09
02:54:00

Vänner Emellan Storträffen söker verksamhetsledare och frivilliga!

Vänner emellan Storträffen är en verksamhet inom RKUF som syftar till att bryta isolering och utanförskap genom att anordna möten mellan unga människor. En gång i månaden anordnar vi Storträffar där ungdomar som nyligen anlänt till Sverige och frivillig ifrån RKUF träffas och hittar på roliga saker tillsammans. På tidigare Storträffar har vi bland annat prövat på cirkus, kajak, bugg, teater, aikido och julbak.  

Nu söker vi frivilliga som vill delta på Storträffarna och verksamhetsledare som vill planera Storträffarna. De frivilliga deltar på varje Storträff (en gång i månaden ca 2 h) samt på utbildningarna (uppskattningsvis 2-3 gånger per termin). Verksamhetsledarna deltar på Storträffarna och utbildningarna samt jobbar även aktivt mellan träffarna, främst i början av terminen.

Tre verksamhetsledarposter är lediga:

Aktivitets- och lokalansvarig: planerar och ansvarar för genomförandet av Storträffarna. 

Informationsansvarig: ansvarar för att informationen om Storträffarna och utbildningarna når ungdomarna (genom kontakt med skola och boende) samt frivilliga.

Styrelsekontakt och ekonomiansvarig: ansvarar för kontakten med styrelsen och för budget. 

Vi ser helst att frivilliga och verksamhetsledare är aktiva inom Storträffen under ett helt skolår.

Om du vill hjälpa ungdomar som nyligen kommit till Sverige att få en aktivare fritid och samtidigt ha väldigt skoj så är Vänner Emellan Storträffen definitivt något för dig!

Skicka ett mejl till [email protected] eller kom på infokvällen den 18 september så berättar vi mer!