UPPSALA

2014-05-22
16:51:49

Terminsavslutning

Igår var det dags för terminsavslutning för RKUF Uppsala efter en händelserik vårtermin. Efter lite sista-minuten ändringar på grund av oförutsägbart väder hölls avslutningen inne i Röda Korsets lokaler på Träffpunkten. Styrelsen bjöd på middag bestående av en matig och fräsch pastasallad där man kunde hitta allt från marinerad tofu och avokado till fetaost och hummus. Att få komponera sin egen sallad efter tycke och smak blev uppskattat och alla gäster tycktes hitta något det tyckte om.

 

Efter middagen ordnades en kort tipspromenad på innergården utanför Träffpunkten. Två och två fick gästerna göra sitt bästa för att besvara frågorna och det vinnande laget fick en fin RKUF-kasse med lite smått och gott som pris.

 

Det var kort sagt en riktigt trevlig kväll och vi i styrelsen vill tacka alla som kom! För många markerar terminsavslutningen att terminen med RKUF är slut men faktum är att det ännu finns en del viktiga saker inplanerade. Idag 22 maj anordnas en fondsökarkväll på Träffpunkten där det ges en introduktion i hur man söker bidrag till sin verksamhet. Även denna gång bjuds det på god, vegetarisk middag. Den 13-15 juni har väl ingen missat att RKUF:s riksårsmöte äger rum här i Uppsala. En sann höjdpunkt för föreningen och en bra start på sommaren. Alla som är intresserade av att vara med och påverka framtiden för RKUF är varmt välkomna att komma på en diskussionsträff där RKUF Uppsalas ombud kommer att diskutera handlingarna inför Riksårsmötet. Det finns ett evenemang upplagt på Facebook. Läs mer och anmäl dig här: https://www.facebook.com/events/1432340303683340/

 

Hälsningar

Kommunikatören

 

 
Ekologiska grönsaker, hemmagjord dressing och hummus; det fanns många alternativ att välja bland.  
Det rådde en riktigt trevlig stämning runt matbordet och sommarplaner var ett populärt samtalsämne. 
Klarblå himmel och strålande sol. Innergården vid Träffpunkten var som gjord för en somrig tipspromenad. 

 

    


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: