UPPSALA

2012-02-26
19:02:53

Föreningsårsmöte!

Just i denna stund pågår föreningsårsmötet för rkuf uppsala! Den gamla styrelsen har fått ansvarsfrihet och en ny styrelse ska nu röstas in! Spänningen är olidlig när nu åtta personer ska röstas in! Så med detta inlägg tackar den gamla styrelsen för sig och i nästa inlägg får ni möta den nyvalda styrelsen!


2012-02-14
20:57:09

Informationsmöte imorgon!
Imorgon är det dags för informationsmöte på Träffpunkten klockan 19.00! Så du som är nyfiken på att veta lite mer om våra verksamheter kom dit och bli inspirerad. Tveka inte att ta med dig hela kompisgänget för att vara med oss och göra skillnad!

2012-02-08
12:02:19

Årets första träff med Rättvishandelgruppen!


Hej alla RKUF:are!

Vi vill bjuda in alla intresserade till Rättvishandelgruppens första möte i år! Känner du att rättvis handel är något som engagerar dig eller vill du kanske lära dig mer om vad certifieringen Fairtrade innebär? Vill du vara med och påverka samhället genom roliga events och föreläsningar eller bara få Uppsala att tänka i nya banor? Vi har en massa spännande projekt och idéer som vi vill genomföra detta år för att uppmärksamma betydelsen av rättvis handel och göra människor medvetna om hur deras konsumtionsvanor kan förändra världen. Låter detta som något för dig? Isåfall är du hjärtligt välkommen den 22 februari kl 18 till Träffpunktens inforum, vi bjuder på fika och ett mycket intressant diskussionsforum. Skicka en anmälan till oss på [email protected] så vi vet ungefär hur många som kommer. Hoppas vi ses där!

Med vänliga hälsningar,

Sandra och Louise


2012-02-02
22:31:13

Nuvarande styrelsens sista möte
Ja, som rubriken lyder höll årets styrelse sitt sista ordinarie möte igår kväll. Kvällen till ära har Stina återvänt till Uppsala efter att ha varit RKUF:s Asienrepresentant i ungefär ett halvår, vilket uppskattades av samtliga.

De mer allvarliga frågorna som diskuterades var bland annat diverse kampanjer och evenemang som ska göras den närmaste tiden, där det viktigaste naturligtvis är föreningsårsmötet söndagen den 26:e februari, klockan fem på Träffpunkten (dvs den vanliga lokalen). Det blir spännande att få se vilka som ingår i den nya styrelsen som ska föra föreningen mot nya (oanade?) höjder. Det kommer även att röstas om några spännande motioner som enligt vad författaren erfar kan lyfta RKUF:s samhällsengagemang och relevans.

Andra viktiga saker i närtid är vårens info-möte där intresserade och nyfikna får möjlighet att lyssna på representanter för verksamheterna och ställa sina egna frågor, samt naturligtvis få träffa andra medlemmar. Det bjuds på fika, så vad mer behövs för att locka dit de stora massorna? Kom till Träffpunkten den 15:e februari klockan sju för att bli såväl informerad som inspirerad!

Avslutningsvis klubbades att en idéutbildning ska genomföras den 31:a mars klockan tio. Kom dit och lär dig mer om hur och varför RKUF arbetar.

Med dessa ord tackar Styrelsen med det stora S:et för sig och är gemensamt djupt tacksamma för förtroendet att få ha lett denna fantastiska förening det senaste året. Det har varit ett privilegium, en ära och ett nöje!

/ Styrelsen via kassören