UPPSALA

2012-05-11
11:29:56

Styrelsemöte och plannering inför sommaren
Igår var det styrelsemöte och den främsta punkten var att planera inför sommaren. Det vill säga sommaravslutningen som är den 30:e maj, riksårsmötet den 8:e till 10:e i Göteborg och sommarskolan tillsammans med CIS den 13:e juni till 4:e juli.

Till sommaravslutningen har vi beställt sol och fint väder och vi har tänkt grilla i stadsparken, spela boule, kubb eller något annat spel och umgås och ha trevligt!

Angående riksårsmötet är biljetterna för de som ska åka nu bokade och vi fick reda på att de motioner RKUF Uppsala lämnat in har fått ett gott mottagande. Det blir ett givande årsmöte och det är extra roligt att ungdomsförbundet i Uppsala är så väl representerade!

Succén från förra året, sommarskolan, kommer vara i år igen och de söker fler som frivilliga. På mötet igår fick vi också rapporter från verksamheterna. Flera av verksamheterna kommer att söka fler aktiva till hösten och det är därför en god idé att anmäla intresse redan nu om du är sugen på att engagera dig i någon av våra fantastiska verksamheter!

Trevlig helg önskar styrelsen, genom kommunikatören!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: