UPPSALA

2011-10-24
21:37:50

Senaste styrelsemötet!
Ikväll var det dags för styrelsemöte, och styrelsen var som vanligt pepp (och fikasugna). Alla deltog utom vår kassör Jocke, men han hälsar att ekonomin är under kontroll.
Vad gjorde vi som var på mötet då? Vi hade besök av Emma som är styrelsekontakt för Fadderdelen i Vänner emellan som berättade om det nya upplägget för fadderskapet. Sen gick vi som vanligt igenom alla övriga verksamheter inom RKUF Uppsala och vad som händer just nu i respektive verksamhet. Och så pratade vi om vad vi i styrelsen gjort sen sist, framförallt Engagemangsmässan den 5e oktober. Den kvällen träffade vi många nya ansikten som var intresserade av att bli frivilliga! Sofia som är informationsansvarig hör av sig till dem.
Vidare så planerade vi kommande aktiviteter: verksamhetsledarutbildning, asylföreläsning och idéutbildning. Allt går att läsa om här på bloggen.
Vi försöker även hitta en valberedning, som kan träffa och intervjua folk som är intresserade av att kandidera till styrelsen i februari när det är årsmöte. För många av oss som sitter i styrelsen idag tar det roliga slut i februari och RKUF Uppsala behöver nya engagerade personer att fylla styrelsen med! Så känner du någon som antingen skulle passa som valberedning, eller som styrelsemedlem - tveka inte att kontakta styrelsen på [email protected]!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: