UPPSALA

2011-10-24
16:13:22

Idéutbildning!

Den 5e november kommer det att hållas idéutbildning här i Uppsala! Det är en utbildning där du kommer att få lära dig om Röda Korsets historia, varför vi gör det vi gör och vad det är vi gör i Sverige och världen. Och så kommer du få träffa en massa andra engagerade från alla våra verksamheter att dela med dig av dina erfarenheter till! Med andra ord är det en utbildning vi tycker att alla ska ha gått. Man behöver heller inte vara frivillig i RKUF sedan tidigare utan alla, nya som gamla medlemmar, är välkomna! Om du har nån vän som du tycker borde bli en del av får fina rörelse, ta med din vän också vettja!

Denna utbildning motsvarar Svenska Röda Korsets "Röda Korskunskap", men idéutbildningen är mer inriktad på just ungdomsförbundet

Vi kommer att hålla till på Träffpunkten på Trädgårdsgatan 16. Tiderna är 10-16 och det kommer att bjudas på lunch och fika. Allt kommer att vara vegetariskt, men om du har andra behov (ex allergier eller vegan) ange det när du anmäler dig!

Anmälan sker till vår mail [email protected] senast den 2 november.

Alltså, idéutbildning som vänder sig till alla som är lite nyfikna på Röda Korset, lördagen den 5 november kl 10-16. Anmäl dig!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: