UPPSALA

2011-11-15
10:08:29

Styrelsemöte!
Igår den 14:e november var det dags för styrelsemöte! Det var inte bara styrelsen som deltog vid detta mötet utan även den tillsatta valberedningen. Fokus under mötet låg därmed till stor del på valberedningen som ska sätta igång sin jakt på nya styrelsemedlemmar snart. Mer information om hur du söker och hur det går till kommer du kunna läsa mer om här i bloggen i ett senare inlägg. Vet du redan nu att du är intresserad av att kandidera går det bra att maila [email protected]!
I övrigt så diskuterade vi vad som hänt sedan sist och planerade kommande aktiviteter och gick igenom hur läget såg ut för alla verksamheter! Vi gick noggrant igenom alla verksamheters nuvarande ekonomiska läge då vi nyligen fick igenom vår ansökan om stöd från SRK. Respektive verksamhetsansvarig från styrelsen kommer att maila ut dessa siffror till verksamheterna.
Vi tog även ett beslut om att nyhetsbrevet kommer att upphöra och all information kommer publiceras i andra kanaler. Slutligen diskuterade Lisa en punkt som hette "Vårduppropet" en idé som väcktes under MOVE en träff för hela RKUF som skedde under helgen. Detta upprop handlar om att samla namnunderskrifter för att få så många som möjligt att skriva på för att papperslösa ska kunna få vård! Men detta kommer Lisa skriva ett inlägg om senare här i bloggen, så håll utkik här!
Till sist vill vi bara passa på att påminna om den asylföreläsning som sker ikväll klockan 18-20 på Träffpunkten!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: