UPPSALA

2011-11-29
16:29:37

Rollen som verksamhetsansvarig
Sugen på att kandidera till RKUF:s styrelse? För att det ska bli lättare att förstå vad man egentligen gör i RKUF Uppsalas styrelse har alla styrelsemedlemmar skrivit lite om sin roll. Först ut är beskrivningen av hur det är att vara verksamhetsansvarig:

Att vara verksamhetsansvarig i RKUF:s styrelse innebär att man är en länk mellan styrelsen och verksamheterna. Det handlar om att informera verksamheterna om utbildningar (t.ex idéutbildningen) som hålls, påminna dem om att söka pengar i tid och vidarebefordra vad styrelsen har beslutat om. Det handlar också om att svara på frågor från verksamheterna, hänvisa vissa frågor vidare, vara ett bollplank till verksamhetsledarna, ta fram information och vid varje styrelsemöte uppdatera styrelsen vad som är på gång i alla verksamheter. Efter varje styrelsemöte är det mycket information som skall ut, så det är bra om du som söker är organiserad och någorlunda effektiv på att kommunicera via mejl.

Att vara verksamhetsansvarig är en riktigt rolig uppgift, som egentligen handlar om att hålla sig uppdaterad vad som sker och hela tiden vidarebefordra information som kan utveckla verksamheterna. Man jobbar alltid för verksamheternas bästa och försöker bistå verksamhetsledarna så mycket som möjligt.

Gillar du att ha kontakt med mycket folk, vara lite av en spindel i nätet och inte räds varierande uppgifter, så är verksamhetsansvarig något för dig! Man får en otroligt bra insyn och känner sig delaktig i RKUF:s alla verksamheter, då man tätt inpå följer allt som sker - och det är mycket!

Har du frågor om denna post? Kontakta Linn ([email protected]) eller Emilie ([email protected]).

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: