UPPSALA

2011-12-11
14:08:00

Styrelsemöte och julfika 5/12
Under det senaste styrelsemötet var det en frisk blandning av ärenden som skulle avhandlas. Vi fick ett trevligt besök från Vänner Emellans Amanda Hansson Hedblom, eller Amanda HH som hon kanske bör kallas från och med nu? Amanda (HH) berättade om verksamheten och vilka förslag som finns för att göra den ännu bättre.
Vidare berättade Joanna om den kommande julavslutningen, den 14e december, som verkar bli årets happening. Det kommer att bli gott att äta och att dricka, lite pyssel och lekar. Allt ackompanjerat till julmusik, vilket underförstått inte inkluderar "Feliz navidad", som knappast kan betraktas som en riktig julsång på grund av den totala bristen på julstämning.

Datumet för nästa års Föreningsårsmöte (FÅM) sattes också till söndagen den 26e februari kl 17.00. Vidare vill styrelsen påminna om julmarknaden i Missionskyrkan på lördagen den 17e december, kl 11-17.

Den bästa delen av styrelsemötet (om författaren får säga sin mening) var fikat. Julfika bestående av lussebullar, pepparkakor och julmust. Pepparkakorna rönte uppskattning för sin autentiska känsla, vilken endast kan uppnås med en perfekt kombination av brist på bakningserfarenhet och överflöd av glädje i hantverket. Julmusten blev kanske inte den höjdare som värden hade hoppats på, förmodligen tack vare sjuksköterskestudenten Linns kommentar om att hon "har varit på en föreläsning om plack, jag avstår" vilket satte sig i huvudet på övriga. Lussebullarna däremot var dock en stor succé, kan man misstänka att den gyllene ingrediensen kesella har med det att göra? Den enda kritiken som riktades mot bullarna var Joannas tysta men tydliga markering att lämna kvar russinen på bordet sen hon gått hem.

På det stora hela ett väldigt trevligt styrelsemöte, det sista för året. RKUF har dock inte tagit jullov riktigt ännu, med tanke på vilka grejer som väntar!

God jul önskar styrelsen genom kassören!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: