UPPSALA

2011-12-01
10:42:29

Julavslutning!
Nu är det äntligen dags för vår julavslutning som vi i år dessutom har lagt lite extra krut på!

Mellan klockan 18-21 den 14 december på Träffpunkten kommer vi att bjuda på en stor dos av julstämning! Det kommer att serveras massa godsaker med allt från lussebullar och tomtegröt till glögg och julmust. Utöver allt ätbart så kommer det finnas möjlighet till lite julpyssel med dekoration av pepparkakshjärtan för den som vill. Om du skulle vara sent ute med julklapparna, oroa dig inte, under kvällen kommer vi att erbjuda vår fina RKUF tygkasse för endast 30 kronor istället för ordinarie 50 kronor. En perfekt julklapp till hela familjen!

För den tävlingssugne finns det dessutom ett par aktiviteter där det finns möjlighet att vinna fina priser. Den årliga rimtävlingen återkommer där du ska hitta på det bästa rimmet till ett par klassiska julklappar. Vi har även en ny tävling i år där du som är musikaliska kan ha en liten fördel. En av tävlingarna går nämligen ut på att hitta på en ny text till givna julsångsmelodier!

Slutligen tänkte vi starta en ny tradition i år genom att utse några personer till RKUF Uppsalas eldsjälar. Du kan nominera en person genom att på plats under Julavslutningen skriva en kort motivation om vem du anser förtjänar äran och en särskild julklapp för deras insats för vår förening!

Oavsett om du är fikasugna eller tävlingssugna, eller både och, så hoppas vi att ni är många som kommer! Om du har en vän som är nyfiken på att veta mer om RKUF, tveka inte att bjuda med denna vän!

För att anmäla dig räcker det att klicka i på eventet Facebook att du kommer eller genom att maila till [email protected]. Vi ses den 14 december!
(Länk till eventet)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: