UPPSALA

2011-12-12
21:23:06

En skön jul!

Nu har en hel höst snart börjat komma till sitt slut men än finns det lite kvar att suga ut ur den, har ju avslutningen kvar!

förSkönas halvår har varit fullt av att sy och fixa särskilt de senaste veckorna fram till 1:a advent. Det har nästan varit som en liten tomteverkstad nere på Träffpunkten under hösten. När väl julmarknaden på slottet kom hade vi fått ihop ett helt bord av bra och rättvisa klappar. Uppåt 50 rosetter, sadelskydd till alla Uppsalas cyklister (inte riktigt men nästan) plus en hel drös av flugor till finskjortan på nyårsafton låg framme till försäljning.

Det hela gav verkligen lön för mödan då vi lyckades samla ihop flera tusen kronor till Röda Korsets insatser vid Afrikas horn.

Närmast på gång för oss är julavslutningen på Träffpunkten den 14 december. Där kommer fina prylar från vårt arbete att lottas ut. Så då är det bäst att vara där och vinna en om man missade att handla 1:a advent.

Inför våren ser vi framemot mycket nytillskott med kreativa idéer och ett fortsatt härligt häng. Är det någon som är intresserad av att vara verksamhetsledare så hör gärna av er.

En skön jul till alla önskar förSköna!


Kommentar:

Åh ni är så bra! När ska ni ha ert årsmöte? Jag kan inte komma på julfesten ikväll men vill ju gärna vara med på årsmötet. Då vill jag köpa ett sadelskydd ifall ni har några kvar. Stor kram och god jul från Martina!

2011-12-14 @ 08:58:13
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: