UPPSALA

2011-12-01
08:25:35

Att vara kassör

Som kassör i RKUF Uppsala har du hand om ekonomin. Den största delen av tiden består av att sköta utbetalningar, bokföring och kontakt med bank samt med personer som har frågor om sådant som rör ekonomin för just deras del av föreningen. Utmärkta egenskaper att ha som kassör är att vara noggrann, ansvarskännande och ännu mera noggrann.

Det är roligt att vara en del av en förening som dels gör något positivt för andra människor, dels består av personer som är kompetenta och handlingskraftiga och inte minst är en förening som det är drag i. Initiativen verkar aldrig ta slut, och i samband med att vi har skött vår ekonomi under lång tid har vi idag inte problemet med finansiering som många andra har utan har tvärtom möjlighet att faktiskt genomföra de idéer som finns vilket förstås är en grundläggande förutsättning för att det roliga ska kunna fortsätta.

Om du känner på dig att du är ansvarsfull och noggrann och dessutom vill vara en liten men viktig pusselbit av något fint bör du fundera på om inte kassörsuppdraget är något för dig. Om du har läst såhär långt tror jag inte att du kommer att ångra dig.

Bästa hälsningar, Jocke, kassör.

För frågor om uppdraget,
Joakim Skoog; 0702862690; [email protected]


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: